Lakossági nyelvtanfolyamok

A Levédia Nyelviskola a lakosság részére egyéni és csoportos nyelvtanfolyamok széles választékát kínálja Pilisvörösváron.

Általános információk
Beiratkozhat 36, 48, és 60 órás nyelvtanfolyamokra egyaránt. Egy tanóra 45 perc hosszú. Az alábbi csoportbeosztásból tud választani: egyéni, duó, trió, 4-7 fős csoportos órák. Van lehetősége anyanyelvi tanárral is tanulni, ha szeretné fejleszteni nyelvtudását, és elsajátítani a beszélt nyelvi kifejezéseket és fordulatokat. Offline órákon kívül online órákat ajánlunk mindazoknak, akik időt és pénzt szeretnének megspórolni azáltal, hogy otthon vagy a munkahelyükön tudnak részt venni az órán, és így nem kell utazniuk. Általános és üzleti nyelvórákat is tartunk alap-, közép- és felsőfokú szinten a következő nyelveken: angol, német, francia, olasz, spanyol, orosz, magyar, török, lovári, és lengyel. Szaknyelvi tanfolyamokat és üzleti nyelvvizsgára felkészítést is vállalunk. Igényeinek megfelelően munkahelyre specializált általános tanfolyamra is jelentkezhet, amely során a munkahelyen felmerülő szituációkat gyakorolhatja, és a szükséges szókincset is el tudja sajátítani.

Ízelítő nyelvtanfolyamainkból
Felkészítést vállalunk hazai és nemzetközi nyelvvizsgákra, illetve közép és emelt szintű érettségire egyaránt. Közvetlenül a nyelvvizsga előtt nyelvvizsgatréning tanfolyamunkon próbatesztek elvégzésével szerezhet több gyakorlatot, és kaphat segítséget a sikeres nyelvvizsga eléréséhez. Társalgós óráinkon beszédkészségét fejlesztheti különböző témák feldolgozásával. Külföldön munkavállalóknak segítséget nyújtunk a gyorstalpaló tanfolyamunkon, hogy a nyelvtudás hiánya ne legyen akadály. Gyerekeknek is tartunk játékos, dalos nyelvórákat azzal a céllal, hogy megismerjék és megszeressék az idegen nyelvet. Nyáron nyelvi tábort szervezünk, ahol a nyelvtanulás mellett sok érdekes programon vehetnek részt a fiatalok. Intenzív 60 órás, 3 hetes nyelvtanfolyamokat indítunk több időpontban a nyári szünetben.

Mottónk: mindent a diákok igényeihez alakítunk - családias és vidám légkör, ahol élmény a tanulás