Céges nyelvtanfolyamok

Vállalatoknak kihelyezett anfolyamokat tartunk, aminek nagy előnye, hogy a dolgozók a vállalat telephelyén, a cég által biztosított oktatásra alkalmas helyiségben tanulhatnak, így azok hozzáigazíthatók a vállalat munkarendjéhez, így a tanfolyami helyszín elérése nem jelent időveszteséget. Nem kötött a tanfolyamok kezdési dátuma, figyelembe vehetők a szabadságolások az ütemezés kialakításakor.

A vállalat igényeihez igazítható a tanfolyamok heti órarendje. A résztvevők nem esnek ki a napi munkavégzésből. A vállalat számára előre kalkulálható a pontos csoportlétszám. Csoportok igényei szerint kialakított oktatási tematika szerint, kizárólag a vállalat munkatársai részvételével folyik az oktatás. Jól követhető a hallgatók részvétele a képzésben és a képzés eredményessége.

Természetesen céges csoportoknak nyelviskola tantermeiben is helyet biztosítunk. Akkor javasoljuk ezt a formát, ha a megrendelőnél nem teremthetők meg a zavartalan oktatási körülmények, vagy több telephelyről érkeznek a csoport tagjai.


Céges tanfolyamoknál garantált minőségi oktatást végzünk kedvező árakon.